1. Kant
 2. Jacquard
 3. Brioche

Serie "Mozaïek"

In deze serie vindt u dunne decoratieve sjaals gemaakt in een bijzondere breitechniek genaamd mozaïek. De voorzijde geeft een streepeffect waarin het motief zich toont door onderbreking van de strepen.

 1. Golven blauw € 65

  Een dunne heerlijk soepel vallende sjaal in de kleuren zwart en blauw. Hij is op de breimachine gebreid in de zogenaamde mozaïek techniek. De begin en eind rand zijn afgewerkt met een ribbelsteek. Het gebruikte garen is een dunne prachtige kwaliteit merinos wol die heel zacht aanvoelt. Het ontwerp komt uit eigen atelier en wordt in een oplage van maximaal 20 stuks gebreid waardoor het exclusief blijft. De maat : 27 cm. X 170 cm.

 2. Golven roze € 65

  Een dunne heerlijk soepel vallende sjaal in de kleuren roze en zwart. Hij is op de breimachine gebreid in de zogenaamde mozaïek techniek. De begin en eind rand zijn afgewerkt met een rand in averechte steken waardoor deze krult (zie detail foto). Het gebruikte garen is een dunne prachtige kwaliteit merinos wol met zijde die heel zacht aanvoelt en een lichte glans heeft. Het ontwerp komt uit eigen atelier en wordt in een oplage van maximaal 20 stuks gebreid waardoor het exclusief blijft. De maat : 27 cm. X 168 cm.

 3. Herfst € 75

  Een dunne heerlijk soepel vallende sjaal in de kleuren zwart en camel. Hij is op de breimachine gebreid in de zogenaamde mozaïek techniek. Het zwarte garen is een dunne prachtige kwaliteit merinos wol de camel is een zuiver zijde. De kleur zijde is niet meer voorradig en kan ook niet nabesteld worden. Het ontwerp komt uit eigen atelier en wordt in een oplage van maximaal 20 stuks gebreid waardoor het exclusief blijft. De maat : 30 cm. X 175 cm.

 4. Vensters € 65

  Een dunne heerlijk soepel vallende sjaal in de kleuren grijs en verschillende tinten rood tot oranje bruin. Hij is op de breimachine gebreid in de zogenaamde mozaïek techniek. De begin en eind rand zijn afgewerkt met een ribbelsteek. Het gebruikte garen is een dunne prachtige kwaliteit merinos wol die heel zacht aanvoelt. Het ontwerp komt uit eigen atelier en wordt in een oplage van maximaal 20 stuks gebreid waardoor het exclusief blijft. De maat : 25 cm. X 145 cm.

 5. Zigzag variatie € 69

  VERKOCHT

 6. Zigzag € 65

  Een dunne heerlijk soepel vallende sjaal in de kleuren grijs en rood . Hij is op de breimachine gebreid in de zogenaamde mozaïek techniek. De begin en eind rand zijn afgewerkt met puntjes. Het gebruikte garen is een prachtige kwaliteit merinos wol die soepel valt. Het ontwerp komt uit eigen atelier en wordt in een kleine oplage gebreid waardoor het exclusief blijft. De maat ongeveer 30 cm. X 170 cm.

 7. Verspringend € 65

  Verkocht